Suroviny:
- 3 lžíce ovesných vloček s klíčky
- voda
- rýžové mléko
- špetka skořice
- 3 pekanové ořechy
- 3 lžíce bílého jogurtu
- slunečnicová semínka
- 1 kostka hořské 70% čokolády
- datlový sirup
Postup:
Do kastrůlku dáme 3 lžíce vloček, zalijeme vodou a vaříme, necháme vyvařit vodu až je kaše, poté přilijeme trošku rýžového mléka, přidáme skořici a nalijeme do misky, přidáme bílý jogurt, poté ozdobíme pekanovými ořechy, slunečnicovými semínky, , hořkou čokoládou a nakonec polijeme datlovým sirupem.
Datlový sirup je výborný na krupicovou kaši, neznám nic lepšího……mňamka, vyzkoušejte………………..
Miluji svou rodinu a jejich zdraví je na prvním místě. Ukazuji jim i ostatním lidem, jak toho dosáhnout pomocí vyváženého jídelníčku a doplňků stravy. Mám ráda aromaterapii. která je jednou z možných cest, jak si uchovat zdravou mysl, tělo i duši.
Budou-li lidé zdraví, budou i šťastní a schopni věnovat se všemu, co je baví. Budou plní síly pracovat a užívat si život takový, jaký si přejí.