Suroviny:
- 100 g krůtí plátek
- 1 plátek eidam sýru 30%
- rýže
- 2 PL sterilovaný hrášek
- 2 PL kukuřice s paprikou
- 2 PL houby ve sladkokyselém nálevu
- řepkový olej
- sůl, pepř
Postup:
Uvaříme rýži, po uvaření přidáme do rýže hrášek, kukuřici a houby a chvíli na pánvi chvilku podusíme. V parním hrnci uděláme krůtí plátek ochucený solí, pepřem, příp. kořením dle chuti. Po vytažení dáme krůtí plátek s plátkem sýru do mikrovlnné trouby na 1 min., aby se sýr roztekl a pak již servírujeme na talíř. Recept je velmi rychlý na přípravu, takže pusťte se do práce a přeji dobrou chuť.
Poznámka: zelenina je sterilovaná z konzervy, když nemáte čerstvou! Gramáž u rýže tentokráte neuvádím, neboť vařím více, pak použiji na něco jiného.